Even voorstellen


Mijn naam is Janet Redder. Ik ben getrouwd en moeder van 3 kinderen.

Daarnaast ben ik afgestudeerd diëtist en psychosociaal therapeut (in opleiding, verwachte afstudeerdatum: juni 2024). In de afgelopen jaren heb ik veel gewerkt met (zoals het in de hulpverlening genoemd wordt: specifieke doelgroepen). Te denken valt hierbij aan het coachen/begeleiden van mensen met psychische problemen, niet-aangeboren hersenletsel, dementerenden of mensen met een (lichte) verstandelijke beperking.


Naast het begeleiden van bovenstaande doelgroepen, heb ik ook jarenlange ervaring met het werken binnen gezinnen (en gezinssystemen), met jongvolwassenen en ouderen. 


Doordat ik zelf een aangeboren immuun afwijking heb, weet ik dat gezond eten en bewegen mij helpt om me energiek en fit te voelen.

In mijn werk met specifieke doelgroepen kwam ik veel ‘eetproblematiek’ tegen. Omdat ik zelf ervaar hoe voeding helpt om je gezond te voelen, ben ik Voeding en Diëtetiek gaan studeren en heb ik deze in 2022 afgerond.

Ik werk als diëtist in een zorgorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Daarnaast heb ik een eigen praktijk, waarbij ik toegankelijk ben voor iedereen met een gezondheidshulpvraag.  


In de praktijk kun je bij me terecht voor voeding/dieetadvies, psychosociale therapie of een combinatie van beide. Indien je hulpvraag niet door mij in behandeling kan worden genomen, zal ik dit met je bespreken en advies geven over waar je hulpvraag zou kunnen neerleggen. 


Mijn christelijke identiteit is de grondslag van mijn leven en werk. Binnen de psychosociale therapie kunnen we samen levensvragen vanuit een christelijk oogpunt bekijken als daar behoefte aan is.

Maar ook wanneer wij de christelijke overtuiging niet delen, help ik met dezelfde betrokkenheid.